Sacre Circa

15 t/m 16 juni 2022


Amare, Den Haag

€ 23,00 - € 35,00

Tickets
foto
David Kelly

Tien acrobaten van het Circa-ensemble brengen Stravinsky’s baanbrekende Le Sacre du Printemps naar het circuspodium. Pulserend van spanning en doordrenkt met donkere humor, onderzoekt deze onderscheidende productie van artistiek directeur Yaron Lifschitz de onderlinge verbondenheid van de mensheid, ons inherente seksuele verlangen en onze relatie met goddelijkheid. Met een doordringend lichtontwerp van Veronique Bennett en een opzwepende nieuwe compositie van Phillipe Bachman voor de eerste helft, dringt Sacre de zintuigen binnen en beroert de ziel.

Circa Contemporary Circus
Circa Contemporary Circus is een van 's werelds toonaangevendste gezelschappen op het gebied van modern circus. Sinds 2004 hebben ze vanuit Brisbane, Australië, de wereld rondgereisd – met optredens in 40 landen voor meer dan 1,5 miljoen mensen.  Het gezelschap kreeg staande ovaties, lovende recensies en uitverkochte huizen op zes continenten.

Grensverleggend en toonaangevend
Circa is in staat extreme krachtige en ontroerende optredens te creëren en blijft de grenzen van de kunstvorm verleggen.  Zo vervaagt het verschil tussen beweging, dans, theater en circus.

Data & tickets

datum begintijd locatie tarief tickets
wo 15 juni 2022 20:15 Amare, Den Haag € 23 t/m € 35,- Geweest
do 16 juni 2022 20:15 Amare, Den Haag € 23 t/m € 35,- Geweest

Impressies

foto
David Kelly
foto
David Kelly

Credits

Deze voorstelling is te zien dankzij het Fonds Internationale Dans (FIND). Amare, Holland Dance Festival en Nederlands Dans Theater bundelen in dit fonds hun krachten met als doel spraakmakende internationale dansproducties in Amare te presenteren en Den Haag als de dansstad van Nederland te profileren.

Aanbevolen

A MON BEL AMOUR, Choreography Anne Nguyen.
Dansers : Sonia Bel Hadj Brahim (waacking, popping), Arnaud Duprat (popping), Stephane Gerard (voguing), Pascal Luce (popping, locking, waacking), Andrea Moufounda (danse contemporaine), Sibille Planques (danse contemporaine), Emilie Ouedraogo (krump), Tom Resseguier (danse classique)

A mon bel amour – Compagnie par Terre

Info & tickets

Mystery Sonatas / for Rosa – Anne Teresa De Keersmaeker, Amandine Beyer / Rosas, Gli Incogniti

Info & tickets